CRO Specialist bij New Retail Company in Arnhem

Illustration
Illustration
    Arnhem
    Vast
    Ingevuld

Voor New Retail Company zijn wij op zoek naar een CRO-specialist. Zorg jij ervoor dat voor de klant gemak en ontwerp samenkomen en dat klanten de website en winkels graag willen bezoeken?

De functieNew Retail Company bevindt zich in een echte omnichannel omgeving. Als CRO specialist zorg je er dan ook voor dat zowel online als offline de volledige klant- en gebruikerservaring centraal staan. Jij zorgt ervoor dat gemak en ontwerp samenkomen en dat de bezoekers zowel de website als de winkel graag willen bezoeken. Geen uitdaging is voor jou te groot. Als CRO specialist werk je nauw samen met je collega’s van het (online)marketing en e-commerceteam.Jouw werkzaamheden:
● Je stelt hypotheses op op basis van kwalitatief onderzoek (gebruikersinterviews, chatgesprekken en instore-enquêtes) en kwantitatief onderzoek (screenrecordings, heatmaps, analytics en polls)● Je initieert A/B-testen en voert deze uit (bijvoorbeeld in Google Optimize)● Je analyseert en evalueert deze A/B testen● Je adviseert de productowners van de diverse labels op basis van je analyses ● Je stelt samen met de stakeholders de juiste KPI’s en meetpunten op ten behoeve van het optimalisatieprogramma● Je communiceert met development over ontwikkelde A/B-testen en de implementatie
Functie eisen● Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau● Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring als CRO specialist● Je hebt ervaring met website optimalisatie bij een omnichannel retailer (pré)● Je hebt ervaring met het doen van kwalitatief en kwantitatief onderzoek, het opstellen van testcases en hypotheses en CRO management● Je hebt ervaring met HTML, CSS, Javascript en A/B testen (Google Optimize of VWO)● Je hebt ervaring met het opstellen van meetplannen● Je hebt ervaring met data analyse (Google Analytics, Hotjar), Google Tagmanager en Customer Journey Mapping● Kennis van en ervaring met neuromarketing is een pré
Werken bij New Retail Company“Plezier en passie dat zien we graag terug in jou. Plezier in je werk, met je klanten en met elkaar! We doen het met z’n allen en maken daarin ook het verschil.”
New Retail Company is het moederbedrijf voor onder andere PlatteTV, AllesvoorBBQ, PlayseatStore, Barbecueshop, Televisiewinkel.nl en Getloud.nl. Al sinds 2004 zijn ze actief met zowel de online- als offline marketing van haar labels. Door de jaren heen heeft New Retail Company zich ontwikkeld tot een moderne speler in de markt en ze zijn nog lang niet klaar!

Geheel volgens de omnichannel strategie is New Retail Company zowel offline als online sterk aanwezig. Elke dag werken meer dan 160 medewerkers aan het succes van de 12 winkels en 6 webshops. In de mooie winkels in Amsterdam, Arnhem, Breda, Doetinchem, Eindhoven, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Zoeterwoude, Groningen, Den Bosch en Rotterdam is de klant van harte welkom om alle TV’s en bijpassende apparatuur te beleven, bekijken en beluisteren of kunnen ze zich onderdompelen in de wereld van barbecue.
Het hoofdkantoor is in Arnhem, maar de winkels zijn verspreid over het hele land!

Wat kan je verwachten:
● Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring● Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding, pensioenbijdrage, fietsplan en personeelskorting.● Budget voor professionele ontwikkeling● Een afwisselende en uitdagende baan in een groeiende omnichannel onderneming● Veel ruimte voor eigen initiatief en groei● Een informele organisatie met een gezellig team en vrijdagmiddagborrel● Flexibiliteit in uren en werken vanuit huis zijn mogelijk
Illustration

Interesse of vragen over deze functie?

U kunt contact opnemen met Sytzes van der Meer via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in.

Upload CV
Upload Motivatiebrief

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.