MEER voor kandidaten

Illustration

Wij helpen u bij een volgende stap in uw carrière.

MEER bemiddelt kandidaten op hbo- en academisch niveau voor posities in met name de industrie, handel en logistiek. Dat doen we voor (senior) management en specialisten.
Wij maken graag nader met u kennis voor een vacante positie of voor een open sollicitatie en helpen u bij de keuze van een passende vervolgstap in uw loopbaan.
Wij zijn pas tevreden als onze kandidaten en opdrachtgevers ook tevreden zijn. Om een passende match te maken voeren wij grondige gesprekken met onze kandidaten om motivatie, ervaring en persoonlijkheid te leren kennen. In ons proces staat integriteit en een duurzame relatie centraal.
Met uw ambities als startpunt adviseren we u graag bij uw carrière. MEER beschikt over een hoogwaardig partnernetwerk waarmee we u kunnen ondersteunen bij uw professionele ontwikkeling met behulp van assessments, training en coaching.
Wanneer u zich registreert nemen wij contact met u op als we een vacature in behandeling krijgen die aansluit bij uw kennis, ervaring en wensen. Wij gebruiken uw gegevens niet zonder u vooraf toestemming te vragen.

Illustration

Wij helpen u bij een prachtige carrière!

Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in.

Upload CV

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.