MEER over MEER

Illustration

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de UvA heb ik 12 jaar als financieel specialist en manager bij de Rabobank gewerkt. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de werving en selectie van (senior) management en specialisten voor met name industrie, techniek, bouw en infra, handel en logistiek. 
Door mijn analytische bedrijfseconomische achtergrond en natuurlijke interesse in mensen te combineren heb ik een passie ontwikkeld voor dit mooie vak. Mens en organisatie komen hierin samen. De kroon op het werk is om de juiste match te realiseren waarbij zowel kandidaat als opdrachtgever blij zijn met het resultaat. 
Mijn doel met MEER Recruitment is om MEER waarde te creëren door ambities van organisaties met de drive en skills van de juiste kandidaten te verbinden. MEER kijkt niet alleen naar opgedane ervaring maar ook naar motivatie, persoonlijkheid en cultural fit. 
MEER is een netwerkorganisatie en werkt samen met professionele partners op het gebied van assessments, coaching en leiderschaps- en organisatievraagstukken.  
Ik zie uit naar een duurzame samenwerking!

Sytzes van der Meer

MEER over onze filosofie

In de huidige maatschappij vinden veranderingen snel plaats en dit heeft zijn impact op de strategische uitgangspunten van organisaties en de arbeidsmarkt.
MEER heeft als missie om hier als verbindende factor de ambities van organisaties samen te brengen met de ambities en skills van individuele kandidaten op de arbeidsmarkt.
Met onze diensten Executive Search, Interim Management en Ontwikkeling willen wij bijdragen aan een meerwaarde voor zowel organisatie als kandidaat. Als partner geloven wij dat verdiepende relaties met onze opdrachtgevers en kandidatennetwerk bijdragen aan een beter resultaat op de lange termijn.
We begrijpen dat het vinden van een passende nieuwe medewerker erg uitdagend kan zijn, zowel qua tijdsbesteding, netwerk en expertise. MEER kan uw organisatie hierin van A tot Z ontzorgen. Voor zowel vaste als interim posities. Wij gaan voor een duurzaam resultaat en handelen op een realistische, integere en open wijze.

Wat maakt MEER recruitment anders?

    Focus op managementposities in industrie, handel en logistiek. Een groot relevant netwerk en expertise binnen deze sectoren.
    We gaan voor een duurzame relatie.
    Heldere en realistische afspraken, persoonlijk en resultaatgericht searchtraject. Garantietermijn van 6 maanden bij plaatsing van een kandidaat.
Illustration

MEER weten over ons?

Neem contact met ons op via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.