MEER voor organisaties

Illustration

Wij vinden voor u de juiste kandidaat!

Het vinden van managers en ervaren specialisten is onze expertise, vooral als het gaat om sleutelposities in uw organisatie. MEER Recruitment staat klaar om de juiste directeuren, managers en specialisten te verbinden met uw organisatie. Zowel voor vaste als interim posities.
Wij zijn gespecialiseerd in Industrie, Handel en Logistiek. In 14 jaar is er een sterk netwerk opgebouwd binnen deze sectoren bestaande uit hoogopgeleide, bekwame en ambitieuze directeuren, managers en specialisten in verschillende disciplines. Wij investeren iedere dag weer in de uitbreiding van ons kandidatennetwerk.
Wij werken intensief met u samen en bieden maatwerk. MEER Recruitment beschikt over een partnernetwerk waarmee we u ondersteunen bij het optimaal inrichten van uw organisatie met behulp van assessments, training en coaching.
MEER Recruitment richt zich op het creëren van MEER Waarde en gaat voor duurzame relaties met partners, opdrachtgevers en kandidaten. Verbinding, integriteit en daadkracht staan voorop om de ambities van onze opdrachtgevers en kandidaten te realiseren.

MEER over onze diensten

Illustration

Executive search


Illustration

Interim management


Illustration

Assessments


Illustration

Ontwikkeling


Illustration

Heeft u een open positie?

Neem contact met ons op via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in en krijg de beste kandidaten.

Bedankt

We nemen zo spoedig mogelijk contact op

Can't send form.

Please try again later.