MEER over onze diensten

Werving & selectie / Executive search

MEER Recruitment helpt organisaties hun ambities te verwezenlijken door hen te verbinden met de best passende managers en professionals. Het creëren van MEER waarde! Wij bemiddelen kandidaten op hbo- en academisch niveau voor posities in met name de industrie, handel en logistiek. Hierbij zijn verbinding, integriteit en daadkracht kenmerkend voor onze dienstverlening.
Om de best passende kandidaten te bemiddelen wordt de organisatie en de vraag achter de vacature zorgvuldig geanalyseerd en zo de gezochte MEER waarde van de beoogde kandidaat inzichtelijk gemaakt. Hierbij zullen we u als kritische sparringpartner uitdagen en adviseren. Wat volgt is een afgestemd recruitment traject met heldere afspraken en een duidelijke planning. Zowel kandidaten binnen als buiten ons netwerk zullen wij gericht en actief persoonlijk benaderen. Kandidaten worden geselecteerd aan de hand van een grondige methodiek waarbij motivatie, ervaring en persoonlijkheid worden onderzocht. Waarbij wij ook zullen kijken naar potentieel en cultural fit.
Een referentiecheck is een vast onderdeel van de procedure en naar wens vindt er ook een uitgebreid assessment plaats. Wij zullen na bemiddeling de kandidaat en organisatie begeleiden bij een succesvolle onboarding en bieden een garantietermijn van 6 maanden.

Illustration
Illustration

Interim management

U heeft behoefte aan een tijdelijke oplossing?
Er zijn meerdere situaties denkbaar waarin een organisatie behoefte heeft aan een tijdelijke invulling door een interim manager. Een bijzonder project, vervanging wegens ziekte of behoefte aan een bijzondere expertise zijn redenen voor het zoeken naar een tijdelijke oplossing. Wij hebben een netwerk van ervaren interim managers met verschillende specialisaties zoals bijvoorbeeld Finance, HR, Industrial Operations & Project Management en Logistiek. Na de intake van uw specifieke interim vraag zullen wij binnen enkele werkdagen een aantal kandidaten presenteren. Onze interim kandidaten voldoen aan alle wettelijke voorwaarden wat betreft hun juridische en fiscale aansprakelijkheid.

Assessments

Als organisatie wil je graag de meest geschikte kandidaten aannemen of je huidige medewerkers verder ontwikkelen en door laten groeien. Een assessment brengt iemands persoonlijkheid, competenties en capaciteiten helder in beeld en geeft een beter inzicht in de persoon.Door ons grondig te verdiepen in uw organisatie en ambities en deze informatie te koppelen aan de bevindingen uit het assessment wordt in korte tijd helder of er sprake is van een duurzame match voor een bepaalde functie. Op basis van uw vraag bieden wij maatwerk. Assessments kunnen zowel op locatie als volledig online via een beveiligde virtuele omgeving plaatsvinden.
Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van assessments?Wij vertellen u graag over de toegevoegde waarde van een assessment als HR instrument. MEER werkt nauw samen met gecertificeerde assessmentpartners die werken volgens de beroepenstandaard van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).

Illustration
Illustration

Ontwikkeling

De snel opeenvolgende veranderingen in onze samenleving beïnvloeden ook onze organisaties. Dit vraagt om een voortdurende aanpassing op de nieuwe uitdagingen en een duurzame ontwikkeling voor organisaties. De strategische doelstellingen dienen te worden verbonden met de gevraagde stijl van leider, team en individu. Wij brengen uw ontwikkelbehoefte in kaart en faciliteren de realisatie van de door u gewenste ontwikkeling. MEER werkt samen met ervaren partners op het gebied van verandervraagstukken rondom cultuur of organisatie inrichting maar ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en functioneren, samenwerking, communicatie en leiderschap.

Illustration

MEER weten over onze diensten?

Neem contact met ons op via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in.

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.