Site Manager Afval en Grondstoffen (IJsselvecht) - ROVA

Illustration
Illustration
  Zwolle
  Vast
  Ingevuld

Wil jij werken voor een vitale, maatschappelijk relevante organisatie binnen de circulaire economie? En ambieer jij een brede operationele leidinggevende rol in een uitvoeringsorganisatie, waarbij je een kartrekkersrol hebt in de verdere ontwikkeling van ROVA? Wij zoeken een Site manager Afval & Grondstoffen IJsselvecht, standplaats Zwolle.

De functieAls Site manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele dienstverlening, op en vanuit meerdere vestigingen, op het gebied van afval- en grondstoffen inzameling en rioolreiniging voor 17 gemeenten in regio IJsselvecht. Je geeft direct leiding aan 2 teamleiders, 4 senior planners en indirect aan ruim 100 FTE. Dagelijks werk je met je team aan het leveren van een uitstekende dienstverlening, een goede werksfeer en betrokkenheid. Hierin speelt de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers een belangrijke rol. Je staat voor een vooruitstrevende veiligheidscultuur en borgt deze binnen de vestigingen. Je bent in staat om dagelijks op operationeel, tactisch en strategisch niveau te handelen, waarbij de lange termijn doelen gerealiseerd worden. Je zorgt dat gemaakte afspraken worden uitgevoerd, procesmatig worden geborgd en passen binnen je financiële begroting. Je onderhoudt het klantencontact met de gemeenten in jouw regio, waarbij kwaliteit en vernieuwing van de dienstverlening en klanttevredenheid centraal staan. Daarnaast ben je continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen. Waar nodig start en begeleid je (verbeter)projecten. Ook neem je deel aan organisatie brede projecten waarbij je samenwerkt met de andere Site managers en het Continu Verbeter Team van ROVA. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de vestiging. Je rapporteert aan de Manager Uitvoering.

Het profielJij bent een echte verbinder, een realist, een slimme doener. Je vindt het leuk om in een operationele dienstverleningsorganisatie te werken. Je stelt het organisatiebelang voorop, maar altijd met oog en aandacht voor de mens. Je staat stevig in je schoenen, bent besluitvaardig, kan goed schakelen tussen korte- en lange termijn, proces-en resultaatgericht.Daarnaast:• Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding;• Heb je relevante operationeel leidinggevende ervaring, bij voorkeur opgedaan binnen de afvalbranche of een logistieke organisatie;• Ben je een lijnmanager die coacht en ontwikkelt;• Heb je affiniteit met de publieke zaak en circulaire economie.

Dit kan je van ROVA verwachtenEen stevige managementrol binnen een groeiende organisatie waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Je hebt een brede verantwoordelijkheid en directe invloed op de resultaten. Je werkt in prettige en informele sfeer met enthousiaste collega’s. Daarnaast kun je rekenen op:• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;• Marktconform salaris van maximaal €6.860,- bruto per maand;• Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GEO, een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget van 13,19%, een uitstekende pensioenvoorziening (ABP) en een leaseauto.

Over ROVAWij geloven dat mensen zich beter voelen in een omgeving die schoon, heel en veilig is, waar je prettig woont, werkt, sport en ontspant. Om nu en in de toekomst een fijne leefomgeving te hebben, moeten we goed zijn voor de aarde. Daarom dringt ROVA afval terug, scheiden we grondstoffen, vinden we hergebruik belangrijk en houden we de buitenruimte schoon, veilig en toekomstbestendig.Wij zijn koploper in onze branche. Dankzij ons vakmanschap en kennis zijn wij trotse partner voor 23 gemeenten. We doen veel: van het inzamelen van huishoudelijk afval en grondstoffen tot en met het beheer van groen in de buitenruimte. Vind jij een mooie en schone omgeving belangrijk? Kom werken bij ROVA, dan draag je daar iedere dag aan bij. Kijk op onze website: www.werkenbijrova.nl als je meer wilt weten.

Heeft u interesse of vragen over deze functie? Reageer via onderstaand formulier of neem direct contact op met Sytzes van der Meer via ln.tnemtiurcerreem%40seztys of (06) 12987771.
Een assessment maakt deel uit van de procedure.


Regionaal Accountmanager - Raab Karcher

Illustration
Illustration
  Waddinxveen
  Vast
  Open

Voor het accountteam Zuid/West van Raab Karcher zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Regionaal Accountmanager die gespecialiseerd is in bouwmaterialen. Krijg jij energie van het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties en het vertalen van de diverse concepten van Raab Karcher naar passende oplossingen? Solliciteer dan nu op deze vacature!

De functieIn de rol van Regionaal Accountmanager leg en onderhoud je contacten met de klanten en fungeer je als de centrale persoon tussen de klant en Raab Karcher. Je beschikt over een commerciële instelling en herkent als professional de mogelijkheden voor het toepassen van de producten en concepten. Tevens ben je in staat je eigen dagindeling en planning te maken en deze te realiseren. De binnendienst ondersteunt volledig de sales support zodat jij je kunt richten op de klant. Tevens ben je enthousiast over de concepten van Raab Karcher en kun je deze ook met enthousiasme overbrengen op relaties en prospects. De volgende taken zullen onder andere behoren tot jouw takenpakket:
● onderhouden en optimaliseren contacten met bestaande relaties en prospects.● bezoeken van relaties, geven van product informatie en bespreken van prijzen & projecten● aanbieden en bespreken van de door de sales support opgestelde offertes.● noteren van orders en doorgeven aan de customer service medewerkers.● actief promoten van onze concepten (o.a. Leanworks & Greenworks concepten).● behandelen en oplossen van klachten van onze klanten.● bijhouden van ontwikkelingen en trends in het vakgebied.
Functie eisenDat je over een flinke dosis initiatief, ambitie en passie beschikt, is bij Raab Karcher vanzelfsprekend! Je bent zeer gedreven om bestaande klanten uit te breiden, nieuwe klanten binnen te halen en tevens weet je deze relatie goed in te schatten op de diverse concepten die Raab Karcher aanbiedt. Daarnaast ben je een ondernemend commercieel talent, een echt doorzetter, stressbestendig, zelfstandig, representatief en communiceer je gemakkelijk met gesprekspartners op verschillende niveaus. Ook zien we bij jou terug:
● graag een afgeronde commerciële opleiding op Hbo-niveau.● enkele jaren commerciële buitendienstervaring (bouwmaterialenhandel is geen must)● communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.● vaardigheid met ERP-systemen en Microsoft Office, met name Outlook, Word en Excel.● kennis en ervaring met calculeren en verkooptechnieken.● woonachtig in driehoek Rotterdam, Utrecht, Amsterdam
Dit kan je van Raab Karcher verwachtenEen afwisselende en zelfstandige functie waarin je samenwerkt met een talentvol en ambitieus team. Jouw collega’s hechten veel waarde aan een perfecte, onderlinge samenwerking. Daarnaast biedt Raab Karcher goede arbeidsvoorwaarden en behoudt talent. Raab Karcher staat erom bekend dat ze haar personeelsbeleid continu ontwikkelt en optimaliseert. Standplaats is Waddinxveen.Als Regionaal Accountmanager bij Raab Karcher kom je te werken bij de Top Employer binnen de sector wat vele voordelen met zich meebrengt, zoals:
● ruimte om zelfstandig te werken met een hoge mate van verantwoordelijkheid.● bijdragen aan onze groeistrategie.● uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:o een marktconform salaris.o veel vrije tijd: 25 vakantie- en 12 atv-dagen.o een auto, telefoon en laptop van de zaak.o een goede pensioenregeling.o korting op jouw ziektekostenverzekeringo volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.● een leuke en uitdagende functie voor 40 uur in de week● een uitgebreid leer- en inwerktraject om je voor te bereiden op de praktijk.
Over Raab KarcherMet bijna 40 vestigingen is Raab Karcher de landelijke bouwmaterialenleverancier met een ruim assortiment bouwstoffen, hout, bevestigingsmiddelen en een sterke landelijke logistiek. Raab Karcher houdt bij alles wat zij doet rekening met de invloed die bedrijfsvoering, materialen en producten hebben op milieu en maatschappij. Zo kunnen ook toekomstige generaties blijven steunen op ‘de hoeksteen van de bouw’. Met ongeveer 700 collega’s die in de bijna 40 vestigingen werken, zijn de teams klein maar fijn. Hierdoor zijn de teams hecht en bij elkaar betrokken. En niet alleen dat, ook is er veel diversiteit. Vrouwen en mannen. Jong en oud. In uiteenlopende functies, van chauffeurs tot marketingmedewerkers, van binnendienstmedewerker tot teamleider Magazijn. Diversiteit ten top dus.
Raab Karcher is een werkmaatschappijen van Saint-Gobain Distribution The Netherlands. Dit is één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen aan de professionele bouwwereld in Nederland.
Heb je interesse of vragen over deze functie? Reageer via onderstaand formulier of neem direct contact op met Sytzes van der Meer via (06) 12987771.Illustration

Interesse of vragen over deze functie?

U kunt contact opnemen met Sytzes van der Meer via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in.

Upload CV
Upload Motivatiebrief

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.