Site Manager / Regiomanager Achterhoek - ROVA

Illustration
Illustration
    Winterswijk
    Vast
    Ingevuld

Wil jij werken voor een vitale, maatschappelijk relevante organisatie binnen de circulaire economie in de Achterhoek? Ambieer jij een veelzijdige leidinggevende rol waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse operationele dienstverlening. Solliciteer dan direct en kom als manager ROVA versterken!

De functieAls manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele dienstverlening, op en vanuit meerdere vestigingen, op het gebied van beheer openbare ruimte en inzameling afval- en grondstoffen voor jouw regio (gemeente Winterswijk, gemeente Oost Gelre en gemeente Aalten). Hierbij ligt het accent met name op het beheer openbare ruimte. Je geeft direct leiding aan 2 teamleiders, een senior planner en indirect aan ruim 80 FTE.
Dagelijks werk je met je team aan het leveren van een uitstekende dienstverlening, een goede werksfeer en betrokkenheid. Hierin speelt de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers een belangrijke rol. Je staat voor een vooruitstrevende veiligheidscultuur en borgt deze binnen de vestigingen. Je bent in staat om dagelijks op operationeel, tactisch en strategisch niveau te handelen, waarbij de lange termijn doelen gerealiseerd worden. Je zorgt dat gemaakte afspraken worden uitgevoerd, procesmatig worden geborgd en passen binnen je financiële begroting. Je onderhoudt het klantencontact met de gemeenten en leveranciers in jouw regio, waarbij kwaliteit en vernieuwing van de dienstverlening en klanttevredenheid centraal staan.
Daarnaast ben je continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen. Waar nodig start en begeleid je (verbeter)projecten. Ook neem je deel aan organisatie brede projecten waarbij je samenwerkt met de andere managers en het Continu Verbeter Team van ROVA. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de vestiging. Je rapporteert aan de Manager Uitvoering.

Het profielVoor de positie van Site Manager / Regiomanager Achterhoek herken je jezelf in het volgende profiel:
Jij bent een echte verbinder, een realist, een slimme doener. Je vindt het leuk om in een operationele dienstverleningsorganisatie te werken. Je stelt het organisatiebelang voorop, maar altijd met oog en aandacht voor de mens. Je staat stevig in je schoenen, bent besluitvaardig, kan goed schakelen tussen korte- en lange termijn, proces-en resultaatgericht.Daarnaast:● Heb je minimaal een hbo werk- en denkniveau; ● Heb je relevante operationeel leidinggevende ervaring, bij voorkeur opgedaan binnen de afvalbranche of logistieke omgeving;● Ben je een lijnmanager die coacht en ontwikkelt;● Heb je affiniteit met de publieke zaak, leefomgeving en circulaire economie

Dit kan je van ROVA verwachtenEen stevige managementrol binnen een groeiende organisatie waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Je hebt een brede verantwoordelijkheid en directe invloed op de resultaten. Je werkt in prettige en informele sfeer met enthousiaste collega’s. Daarnaast kun je rekenen op:● Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;● Marktconform salaris van maximaal €6.860,- bruto per maand● Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GEO, een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget van 13,19%, een uitstekende pensioenvoorziening (ABP) en een leaseauto.

Over ROVAWij geloven dat mensen zich beter voelen in een omgeving die schoon, heel en veilig is, waar je prettig woont, werkt, sport en ontspant. Om nu en in de toekomst een fijne leefomgeving te hebben, moeten we goed zijn voor de aarde. Daarom dringt ROVA afval terug, scheiden we grondstoffen, vinden we hergebruik belangrijk en houden we de buitenruimte schoon, veilig en toekomstbestendig.Wij zijn koploper in onze branche. Dankzij ons vakmanschap en kennis zijn wij trotse partner voor 23 gemeenten. We doen veel: van het inzamelen van huishoudelijk afval en grondstoffen tot en met het beheer van groen in de buitenruimte. Vind jij een mooie en schone omgeving belangrijk? Kom werken bij ROVA, dan draag je daar iedere dag aan bij. Kijk op onze website: www.werkenbijrova.nl als je meer wilt weten.

Meer weten? Heb je interesse of vragen over deze functie? Neem dan contact op met Sytzes van der Meer van MEER Recruitment, via: ln.tnemtiurcerreem%40seztys of 06 12987771.
Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.Illustration

Interesse of vragen over deze functie?

U kunt contact opnemen met Sytzes van der Meer via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in.

Upload CV
Upload Motivatiebrief

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.