Manager Relatiebeheer en Beleid (MT) - ROVA

Illustration
Illustration
    Zwolle
    Vast
    Ingevuld

Wil jij een bijdrage leveren aan een mooie en schone leefomgeving, nu en in de toekomst? En zoek jij een veelzijdige baan waarbij je verantwoordelijk bent voor het beheren van de klantrelatie, de vertaling van strategisch beleid naar een passende dienstverlening, maar ook voor de corporate communicatie? Solliciteer dan direct en kom het MT van ROVA versterken!

De functie● Als Manager Relatiebeheer & Beleid vervul je een brede en belangrijke rol binnen het MT van ROVA. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de klantrelatie met de aangesloten gemeenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vertalen van strategisch beleid met betrekking tot afval & grondstoffen en beheer buitenruimte naar beleidsvoorstellen, producten en diensten voor deelnemende gemeenten. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de corporate communicatie van ROVA en de tijdige en juiste uitvoering van de communicatie werkzaamheden ten behoeve van de deelnemende gemeenten. Standplaats is Zwolle. De volgende kerntaken behoren tot de functie:• Verantwoordelijke en leidinggevende voor de bedrijfsonderdelen Relatiebeheer, Beleid en Communicatie (incl. KCC).• Verantwoordelijk voor het vertalen van strategische beleid m.b.t. afval & grondstoffen en BBR naar beleidsvoorstellen, producten en diensten voor deelnemende gemeenten. • Toezien op en bevorderen van de voortgang van werkzaamheden door het managen van, met name korte en middellange termijn, processen met focus op de output.• Verantwoordelijke voor het relatiebeheer met de deelnemende gemeenten inclusief de rapportage daarover en de tijdige en adequate financiële afwikkeling daarvan.• Zorgdragen voor een goede relatie met de gemeenten en het bewaken van de tevredenheid.• Bijdragen aan het helder positioneren van de organisatie naar buiten en gemeenten proactief mee te nemen in actualiteiten en ontwikkelingen.• Zorgdragen voor een passende communicatiestrategie en regie voeren over alle vormen van communicatie, zowel de uitvoering van de communicatie-opdrachten voor gemeenten als het plannen en uitvoeren van de corporate communicatie van ROVA.• Onderhoudt nauwe contacten met de afdelingen Uitvoering, Finance & Control en Grondstoffen & Regie omtrent het producten- en dienstenpakket.• Verzamelt en analyseert relevante informatie, ken- en stuurgetallen, e.d. ten behoeve van directie en MT.• Onderhoudt contacten met gemeenten, provincies, brancheorganisaties en andere relevante partijen.• Maakt deel uit van het Management Team.

Het profielVoor de positie van Manager Relatiebeheer & Beleid herken je jezelf in het volgende profiel:Je beschikt over een hbo- of academische opleiding en hebt minimaal 5 jaar ervaring op MT-niveau in een beleidsmatige omgeving. Je hebt een uitstekend gevoel voor het politieke, bestuurlijke en maatschappelijke krachtenveld waarin ROVA opereert en bent een gelijkwaardige sparringpartner. Ervaring met projectleiderschap is een pré. Naast een commerciële inborst heb je een ruime bedrijfsmatige kennis. Je hebt ervaring met het coachen en ontwikkelen van medewerkers op hbo- of wo-niveau en het sturen op output. Je bent een verbinder en hebt uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden. Je behoudt het overzicht maar bezit ook over het vermogen om op de inhoud een goede analyse te maken. Je bent resultaatgericht en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en overtuigingskracht.

Dit kan je van ROVA verwachtenEen stevige MT-rol binnen een groeiende organisatie waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Je hebt een brede verantwoordelijkheid en directe invloed op de resultaten. Je werkt in prettige en informele sfeer met enthousiaste collega’s. Daarnaast kun je rekenen op:• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;• Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget van 13,19 %, een uitstekende pensioenvoorziening (ABP) en een leaseauto.

Over ROVAWij geloven dat mensen zich beter voelen in een omgeving die schoon, heel en veilig is, waar je prettig woont, werkt, sport en ontspant. Om nu en in de toekomst een fijne leefomgeving te hebben, moeten we goed zijn voor de aarde. Daarom dringt ROVA afval terug, scheiden we grondstoffen, vinden we hergebruik belangrijk en houden we de buitenruimte schoon, veilig en toekomstbestendig.Wij zijn koploper in onze branche. Dankzij ons vakmanschap en kennis zijn wij trotse partner voor 23 gemeenten. We doen veel: van het inzamelen van huishoudelijk afval en grondstoffen tot en met het beheer van groen in de buitenruimte. Vind jij een mooie en schone omgeving belangrijk? Kom werken bij ROVA, dan draag je daar iedere dag aan bij. Kijk op onze website: www.werkenbijrova.nl als je meer wilt weten.

Meer weten? Heb je interesse of vragen over deze functie? Neem dan contact op met Sytzes van der Meer van MEER Recruitment, via: ln.tnemtiurcerreem%40seztys of 06 12987771. ROVA heeft de werving en selectie van deze procedure uitbesteed aan MEER Recruitment.
Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.Illustration

Interesse of vragen over deze functie?

U kunt contact opnemen met Sytzes van der Meer via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in.

Upload CV
Upload Motivatiebrief

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.