Hoofd Technische Dienst & Projecten - Unipol

Illustration
Illustration
    Oss
    Vast
    Ingevuld

Ben jij als Hoofd Technische Dienst of als Projectleider Engineering op zoek naar een veelzijdige leidinggevende rol in onderhoud en projecten in de procesindustrie?

De functieAls Hoofd Technische Dienst & Projecten bij Unipol ben je verantwoordelijk voor het optimaal in bedrijf houden (bulkchemie), vernieuwen en uitbreiden van technische installaties, gebouwen en terreinen. Unipol is een middelgrote, toonaangevende Europese producent van verschillende typen hoogwaardig EPS granulaat.Je geeft leiding aan de 4 medewerkers Technische Dienst en een Projectmanager. Je zorgt ervoor dat onderhoudsschema’s opgesteld en uitgevoerd worden, strategische voorraden van technische goederen worden aangehouden en beheerd, en er mede op basis van evaluaties uit informatie van het onderhoud computersysteem, er continu wordt gezocht naar verbetering van het machinepark en het gebruik van verbeterde onderhoudsmethoden.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten met betrekking tot contracten en opdrachten gerelateerd aan de technische installatie. Dit betreft technisch inkoop en contract management zoals leveringsvoorwaarden, leveranciersbeoordeling, duidelijke en correcte omschrijvingen en de commerciële zaken bij het aanvragen en afsluiten van contracten en opdrachten voor het onderhoud c.q. nieuwbouw en de aanschaf van apparatuur en installaties.Tevens zorg je ervoor dat het onderhoud en projecten met betrekking tot de technische installatie bedrijfseconomisch worden benaderd op basis van het “life cycle costs” principe. Het (mede) voorbereiden, adviseren, begeleiden en controleren van alle (uitbreidings)projecten behoort ook tot je rol. Je rapporteert aan de Operations Manager. Deze functie is in dagdienst en standplaats is Oss.
Belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden:
• Management van het onderhoud machinepark en technische installatie;• Aansturen en ontwikkelen van het team van 4 medewerkers Technische Dienst en een Projectmanager;• Het vaststellen van behoeften en opstellen van contracten voor uitvoering van technische activiteiten door derden;• Technisch inkoop- en contractmanagement;• Controle en evaluatie van de technische onderhoudswerkzaamheden;• Het beheren en analyseren van onderhoudsdata van installaties;• Administreren, analyseren en rapporteren van afwijkingen aan installaties m.b.t. storingen;• Onderzoek en ontwikkeling inzake technische machines en apparatuur;• Het mede voorbereiden, adviseren, begeleiden, controleren van alle voorkomende verbeter- en investeringsprojecten;• Onderhoud van gebouwen en terreinen;• Verantwoordelijk voor correcte naleving en uitvoering van alle maatregelen betreffende arbo, veiligheid en milieu door het team.

Het profiel HBO werk en denk niveau, bijvoorbeeld WTB, Proces- of Elektrotechniek;• Kennis van besturingstechniek en PLC systemen is een sterke pré;• Een aantal jaren relevante leidinggevende ervaring binnen de procestechniek of chemie is een pré;• Uitstekende vaardigheden op het gebied van planning, organisatie en probleemanalyse;• Een goed ontwikkeld radar voor veiligheid;

Dit kan je van Unipol verwachtenUnipol Holland B.V. kenmerkt zich door een informele, familiaire sfeer. Binnen jouw vakgebied bieden we de door jou gewenste ontwikkelmogelijkheden, waarbij je zelf de regie hebt over jouw ontwikkelpad. Het volgen van opleidingen ter verdieping van jouw kennis hoort hier zeker bij. Unipol biedt uiteraard een uitstekend salaris met een maximum van €5980,-- per maand, vakantiegeld, pensioenbijdrage, een bonus/winstdeling en 37 vakantie-/ADV dagen.
Over UnipolUnipol Holland b.v. is producent van EPS (Expandeerbaar Polystyreen) waar kwaliteit, veiligheid, milieu en arbo de belangrijkste aandachtsgebieden vormen binnen de organisatie en procesvoering. De productie is met name gericht op de bouwsector aan afnemers verspreid over heel Europa.Met de productie van EPS levert Unipol Holland haar afnemers een technisch hoogwaardig product dat optimaal voorziet in de behoeften van haar afnemers en eindgebruikers. Daarbij hebben de veiligheid voor mens en de zorg voor milieu en gezondheid prioriteit. Strenge kwaliteitseisen en een geavanceerd kwaliteitsmanagementsysteem ondersteunen Unipol in het behalen van deze doelstellingen.Unipol Holland is een volcontinubedrijf en hanteert voor de productie een ploegensysteem.

Heb je interesse of vragen over deze functie? Reageer via onderstaand formulier of neem direct contact op met Sytzes van der Meer via ln.tnemtiurcerreem%40seztys of (06) 12987771.
We kijken uit naar je reactie!


Illustration

Interesse of vragen over deze functie?

U kunt contact opnemen met Sytzes van der Meer via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in.

Upload CV
Upload Motivatiebrief

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.