Adviseur inkoop en contractbeheer - ROVA

Illustration
Illustration
    Zwolle
    Vast
    Ingevuld

Wil jij een bijdrage leveren aan het circulair maken van afvalstromen door in te spelen op marktontwikkelingen en de beste verwerkingscontracten af te sluiten, waardoor ingezameld huishoudelijk afval weer als grondstof kan dienen voor nieuwe producten? En zoek je een baan met doorgroeimogelijkheden bij een innovatief bedrijf? Solliciteer dan direct en ga aan de slag als Adviseur inkoop en contractbeheer bij ROVA!

De functieAls adviseur inkoop en contractbeheer ben je verantwoordelijk voor het afsluiten en beheren van samenwerkingsovereenkomsten met afvalverwerkers. Het doel daarbij is om huishoudelijke afvalstromen zo hoogwaardig mogelijk te laten verwerken zodat er van grondstoffen weer nieuwe producten gemaakt kunnen worden en de kosten beheersbaar blijven. Parallel daaraan werk je continu aan het (door)ontwikkelen van ons informatiesysteem waarin duurzaamheidsdoelstellingen (bijvoorbeeld CO2-footprint), volumes en kosten per afvalstroom zichtbaar worden gemaakt.
Verder:• Auditeer je verwerkers en controleer je of deze zich houden aan de gemaakte afspraken• Behandel je klachten (met name de afkeur van stromen) van verwerkers• Stel je operationele verdeelplannen op en bewaakt deze • Verzorg je de managementrapportages
Daarnaast ga je, al dan niet onder begeleiding van de manager grondstoffen & regie, aan de slag met het zo efficiënt en effectief mogelijk voorbereiden én uitvoeren van aanbestedingsprocedures. Dit doe je door de behoeften ten aanzien van inkoop- en aanbestedingsaangelegenheden te inventariseren en deze vervolgens te vertalen naar concrete programma’s van eisen en overeenkomsten.

Het profielOm deze functie goed uit te kunnen voeren vragen we een afgeronde, relevante hbo-/wo-opleiding en ervaring met het organiseren van openbare aanbestedingen. Ervaring met grote (Europese) aanbestedingen is een pré, maar geen vereiste.Daarnaast: • Ben je ambitieus en een kei in onderhandelen;• Heb je ervaring met relatiebeheer en heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;• Ben je een procesdenker die in staat is om het overzicht te behouden en voor resultaat gaat;• Vragen we affiniteit met de afval-/grondstofsector.
Heb je ervaring met het organiseren en uitvoeren van aanbestedingen maar nog niet met grote (Europese) aanbestedingen, nodigen we je toch uit om te solliciteren. In dat geval biedt ROVA je namelijk graag de kans om - via begeleiding en opleidingen - hierin te groeien, zodat je deze aanbestedingen op termijn zelfstandig kunt oppakken.
Dit kan je van ROVA verwachtenJij hebt de ambitie, ROVA biedt je de ruimte om het beste uit jezelf te halen binnen een maatschappelijke organisatie waarin mooie projectmatige uitdagingen en de verduurzaming van Nederland samenkomen.
Naast een afwisselende, uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden biedt Rova je natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden:• Een salaris tot max. € 5669 (uitloopschaal L) volgens de CAO GEO, afhankelijk van ervaring;• Vakantiegeld 8%, eindejaarsuitkering 3,25%, levenslooptoelage 1,8%;• Uitstekende pensioenvoorziening via het ABP;• Begeleiding en ruime opleidingsmogelijkheden voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;• Een brede functie met volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven;• Een prettige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s;• Een goede werk-privébalans.

Over ROVAWij geloven dat mensen zich beter voelen in een omgeving die schoon, heel en veilig is, waar je prettig woont, werkt, sport en ontspant. Om nu en in de toekomst een fijne leefomgeving te hebben, moeten we goed zijn voor de aarde. Daarom dringt ROVA afval terug, scheiden we grondstoffen, vinden we hergebruik belangrijk en houden we de buitenruimte schoon, veilig en toekomstbestendig.Wij zijn koploper in onze branche. Dankzij ons vakmanschap en kennis zijn wij trotse partner voor 23 gemeenten. We doen veel: van het inzamelen van huishoudelijk afval en grondstoffen tot en met het beheer van groen in de buitenruimte. Vind jij een mooie en schone omgeving belangrijk? Kom werken bij ROVA, dan draag je daar iedere dag aan bij. Kijk op onze website: www.werkenbijrova.nl als je meer wilt weten.
CirkelWaardeEen groot deel van je tijd ben je werkzaam voor de grondstoffenalliantie CirkelWaarde. CirkelWaarde is een samenwerking tussen Circulus Berkel, AVU en ROVA bij de afzet en recycling van grondstofstromen. Binnen het Handelshuis van CirkelWaarde worden marktverkenningen uitgevoerd, aanbestedingen georganiseerd en verwerkingscontracten beheerd. Meer weten over het CirkelWaarde en het Handelshuis? Kijk dan op de website www.cirkelwaarde.nl
Meer weten?Heb je interesse of vragen over deze functie? Neem dan contact op met Sytzes van der Meer van MEER Recruitment, via: ln.tnemtiurcerreem%40seztys of 06 12987771. ROVA heeft de werving en selectie van deze procedure uitbesteed aan MEER Recruitment.
Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.


Illustration

Interesse of vragen over deze functie?

U kunt contact opnemen met Sytzes van der Meer via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in.

Upload CV
Upload Motivatiebrief

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.