Adviseur Gemeente - Circulus

Illustration
    Apeldoorn
    Vast
    Open

Ben jij een adviseur die relaties goed weet te beheren, met een grote dosis politieke sensitiviteit en goede projectmanagement skills? Heb jij een grote affiniteit met afvalbeheer, beheer van de openbare ruimte en het sociaal domein? Weet jij met jouw kennis een bijdrage te leveren aan een duurzame woon- en leefomgeving?

De functieAls Adviseur Gemeente ben jij de schakel tussen Circulus, de gemeente en andere stakeholders. In deze functie ben je onderdeel van het team adviseurs. Je bouwt en onderhoudt actief het relatienetwerk met gemeentelijke partners en relevante organisaties binnen het werkveld. Voor de aan jou toegewezen gemeenten ben jij het eerste aanspreekpunt. Je adviseert op bestuurlijk en ambtelijk niveau over de voorstellen, implementatie, evaluatie en uitvoering van beleid.
Doel en verantwoordelijkhedenHet zorgdragen voor een goede samenwerking tussen gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten en Circulus, waarbij diverse vraagstukken op een goede, waar nodig projectmatige manier worden opgelost. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de strategie van de organisatie en in te zetten transities. Verantwoordelijk voor een goed relatiebeheer en contractbeheer met gemeente en andere lopende relaties. Daarnaast zorgdragen dat (nieuwe) taken in de interne organisatie worden belegd.
Hoofdtaken● Onderhouden van een goede relatie op verschillende niveaus met de gemeente(n), regionale uitvoeringsdiensten en de interne collega’s;● Het proactief doen van (verbeter-)voorstellen richting gemeente en intern;● Signaleren kansen voor uitbreiding dienstverlening en/of versterken organisatiestrategie;● Voeling houden met bestuurlijke en maatschappelijke ontwikkelingen in gemeenten;● Verantwoording afleggen aan de gemeente voor uitgevoerde opdrachten;● Verbinding leggen tussen de verschillende beleidsvelden (afval, ruimtelijke ordening en sociaal) waarop Circulus diensten uitvoert voor gemeenten, aansluitend op de strategie van de organisatie. Regie hebben en richting geven aan planvorming;● Schrijven en updaten van DVO mutaties;● Ondersteunen van de business units op het gebied van proces en organisatieontwikkeling;● Schrijven van beleidstukken en leveren van input voor beleidsplannen van de gemeente;● Projectmatig uitvoeren en afronden van diverse vraagstukken, binnen budget;● Projectleiding verzorgen van (kleinere) projecten, waaronder de planning, financiën en het proces bewaken.
Standplaats is Apeldoorn.
Het profielJe bent een echte relatiebeheerder en in staat om relaties op te bouwen en te verstevigen. Je hebt het vermogen om effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, met verschillende belanghebbenden, en om empathisch te luisteren naar hun behoeften en uitdagingen. Je bent in staat om snel en effectief problemen te identificeren, te analyseren en op te lossen, en om constructieve oplossingen te bieden die de tevredenheid van alle partijen bevorderen. Je onderkent complexe belangen en kan de haalbaarheid van voorstellen inschatten. Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden, bent overtuigend en neemt actief de leiding om zaken voor elkaar te krijgen. Je bent goed in plannen en organiseren, resultaatgericht en in staat om draagvlak te creëren bij betrokken partijen.
Wat breng je mee?• Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld bestuurskunde, MER, milieu- of organisatiekunde.• Ervaring in (zakelijke) dienstverlening.• Kennis van en ervaring met beleidsvorming en begrotingssystematiek gemeenten.• Ervaring in projectmatig werken.• Politieke sensitiviteit.• Uitstekende relationele en communicatieve vaardigheden.• Kennis en ervaring op het gebied van afval & grondstoffen, beheer buitenruimte en sociaal beleidsveld is een pré.
Dit kan je van Circulus verwachten● Een afwisselende baan in een organisatie met hart voor mens en milieu.● Functie voor 40 uur per week.● Een bruto maandsalaris van maximaal €6.105,- op basis van een 40-urige werkweek● Een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%.● Minimaal 27,5 vakantiedagen.● Sportvergoeding van 25% per maand.● Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.● Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO).
Over CirculusCirculus verzorgt voor negen gemeenten het beheer van afval- en grondstoffen en het beheer van de openbare ruimte.Ons werkgebied telt ruim 470.000 inwoners. Bij Circulus werken verspreid over zeven locaties ruim 650 mensen, waarvan de helft in vaste dienst. De andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid of sociale activering bij ons werken. Meer weten over Circulus? Kijk dan op de website www.circulus.nl
Meer weten?Heb je interesse of vragen over deze functie? Neem dan contact op met Sytzes van der Meer van MEER Recruitment, via: ln.tnemtiurcerreem%40seztys of 06 12987771. Circulus heeft de werving en selectie van deze procedure uitbesteed aan MEER Recruitment.
Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Illustration

Interesse of vragen over deze functie?

U kunt contact opnemen met Sytzes van der Meer via 06 12987771, of vul onderstaand formulier in.

Upload CV
Upload Motivatiebrief

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Can't send form.

Please try again later.